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| Concur
JOE PURCELL
June 21, 1960

'nr. C. Stanley Clegg, Secretary | LAW"!C_H*KB RARY

Arizona State Board

gggegg;tbiggggors and Embalmers AR'Z&N&W}}{Y BE_N_E_H_AL_

Phoenix, Arizona
Dear Sir:

This is in reply to your letter of June 10, 1960 relating

to the application of A.R,S, § 32-1333. We belleve this is
your question:

Can the State Board of Funeral Directors and
Embalmers deny an applicant, for licensure by
reclprocity Crom Oklahoma to this state, who 1is
& graduate of a non-accredited, non-Grade A
8chool recognized by the National Conf'erence,
even though the Arizona Board has agreed to
reciprocate with the Oklahoma State Board?

We think the answer to this question 1s yes, The Board has
the discretion of determining whether an applicant by reciprocity
is qualified to practice embalming in this state, and 1n order
to make that determination it may go behind the Certificate of
the applicant, and if it should find that the applicant has not
met the standards set by our law, it may deny the applicant ad-

misslon to practice. Call v, Billings (1943), 140 P.2d 640.

We trust that this information is helpful, and if we can
be of any further assistance, let us know, ' : . o

Véry truly yours, }
WADE' CHURCH o
The Attorney General

° H.B. DANIELS
Asaistant’Attorney General
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