§ 23-725
decided on its own facts, and it i1s for the commission to de-
cide on the facts in each case whether or not an employing
unit ceased all operations. Our Supreme Court has said ip
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QUESTIONS: 1. Does the fact that a corporation did not

conduct a business during the calendar
year 1962 terminate its coverage at the
end of the year ?

2, If the coverage 1s terminated at the end
of 1962, can the reserve of the corpora-
tion, accumulated prior to June 20, 1962,
be credited to the corporation after re-
activation, and be used in computing the
contribution rate applicable to its oper-
ations in 1963 or 1964 2

ANSWER: 1. Yes.

2. No.

Arizona Revised Statutes, § 23-725 (B) states in part:
" . . . an employing unit shall cease to be an
employer subject to this chapter:

"1. As of the first day of January of any cal-
endar year, if the commission finds such em-
ploying unit ceased all operations for a period
of thirty-five weeks in the preceding calendar
year, . . " (Emphasis added)

The estion as stated is answered by that portion of
?g), set forth above. Each case, however, must be
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Beaman v. Bench, 75 Ariz. 345, 256 P.2d 721, "(1) The Court,
in reviewing a decision of the Employment Security Commis-
sion, may disturb such decision on factual questions only
when the same are unsupported by competent, material, and
substantial evidence." This is merely the Court's inter-

pretation of what 1is now § 23-681 of the Arizona Revised
Statutes.

Nothing in the Employment Security Act provides that the
reserve of a corporation accumulated prior to termination of
coverage can be credited to the corporation upon reactivation
and used in computing its contribution rate. On the contrary,
the intent of the law seems to be to prevent this. § 23727
(B), for example, provides: "Nothing in this chapter shall
be construed to grant to any employer or individuals in his
service prior claims or rights to the amounts paid by the
employer into the fund." Regulation No. 40-11 appears to be
& correct interpretation of the law in stating in paragraph
1: "When an employing unit shall cease to be an employer sub-
Ject to this chapter under Section 23-725 and thereafter again
becomes an employer subject to this chapter, the employing
unit shall be treated in all respects as a new employer enter-
ing business for the first time."
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