March 22, 1937

Mr. L. R. Gibbons, Clerk
Board of Supervisors
St. Johns, Arizona

Dear Mr. Gibbons:

In reply to your letter of tne 17th, in which you
ask whether the law requires that %10.00 per quarter be
collected for each table or il0.00 per guarter for Pool
Eall, we find no provision in our statutes which empow-
ers the sheriff c¢r suprervisors to collect license taxes
on pool tables or pool nallse. Subdivision 6, of section

1981, chapter 44, R. C. A. 1928, which provides in part
as followss '

" % % 4 6. each proprietor or keeper of a
billiard table for the use of wnﬂch or
for playing upon wnich, anJ charge of any
kind is mede, shall pay a license tax of
ten dollars per quarter, FE N L

empowers the sheriff to collect a license tax of $10.00
per quarter on each billiard table.

Very truly yours,

JOE CONWAY
Attorney General

ALBERT M. GARCIA
Assistant Attorney General

E. G. FRAZIER
Special Assistant
Attorney General
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