}JIr.AlbertI;.Meana B : LAWL‘ BRARY
S VTONA ATTORNEY GENERAL

-~ Dear Mr. Mesns:

This ‘acknowledges your letter of recent date rela=-
tive to a uniform system of eXpenses allowable to judges
vlsiting counties other than thelr own, P

_ I am of the opinlon that the expenses of Superior
court . Judges, while helding court in snothsr county,
are not limlited as other sfate officials are, Further,
I do not belleve that they are required to submit
receipts for lodging or meals, - : o

I refer you to Section 12-702 of the 1939 Code:

"Expenses of judges siltting in other

.courts,--Vhenever a Judge of a superiop

court of any county 1s called into anothep

county by the superior judge thereof, or

by the governor, to hold court, or to pre-

side over any proceedlng, he shall be paid 5
by the caunty intowhich he 1s called, his e
actual expenses incurred thereby. The NN
éxpenses of superior court Judges, called

to sit within the Supreme Court in the

hearing of causes shall be pald from the

general fund of the stato,”

Sincerely,

 JOBN L. SULLIVAN
Attorney Geneqal‘
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