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Dental Board

25 North Second Avenue
Glendsle, Arizona

Dear Dr. Trueblood:

In your letter of December 11, 1950, and our telephone
conversation of December 14, 1950, you stated that the Bosrd
has received a request to furnish information from certain ex-
amination papers; that said request was msde by attorneys for
the exsminees; that sald request was more than 90 days after
the e.xamination represented by such papers. You request our

opinion as to your duty and power to furnish the information
requested. _

The Board 1is required to hold such papers open for in-
spection by examinees for 90 days after the examination. After
such period, however, such papers may be destroyed (Section 67-
919 ACA 1939). Obviously then, if such pspers have been properly
destroyed, you have no power or duty, either as a practical matter

‘or provided by law, to furnish such Information.

~Assuming, however, that the Board has not destroyed such
papers, we are of the opinion that, after the 90 day period, the
said Board may legelly elther furnish or refuse to furnish such
information to an examinee or his duly authorized attorney upon
mere request.

Very truly yours,

FRED O, WILSON
Attorney General

WILBERT E. DOLPH, JR.
Assistant Attorney General
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