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November 29, 1927.

Mr . He Mo Whitworth,

Supt. Motor Vehicle Division,
Arizona State Highway Department,
Phoenix, Arizona.

Dear 3Sir:

We have yowr letter of the £7th inst,
requesting an opinion as to the license fee to
be charged new car dealers.

The Highway Code does not require dealers
in new oars to pay a license fee. In the case of
used cer dealers a license fee is required. This
fee, howsver, has no connection with the license fee
paid for the right to operate a motor vehicle, but i@
a fee paid foar the right to do business.

Ohapter III Section 22 (o) provides for the
{ssuance of number plates to dealers in lieu of the
registration of each vehicle. No special provision
is made ag to the fee to be charged. The law provides

“ the fee to be paid upon registering a vehicle,

This provision in respect to new car dealers is in
lieu of registration., Nach set of plates should then
be considered as thoush o car were being registered,
and the fee collected which is recuired when a car is
repistered.
Very truly yours,
STRUCKIE YRR JENNINGS & STROUSS
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