February 9, 1953

 Mr. Jol'm.A: Dunca‘n; Supérintendent LA\!V L.%BRARY
g siaioweneo ™ U ABTORA ATORNEY GENERAL

Dear Mr. Duncan:

Referring to your letter dated February 9, 1953, in which you request
~an opinion concerning the expiration of the statutory period after
posting of a license application, Section 21-326, A., C. A, 1939, is
quoted for your information: : - :

"21-326. Computation of time.--~In computing any
period of time prescribed or allowed by these rules,
by order of court or by any applicable statute,

the day of the act, event, or default after which
the designated period of time begins to run is not
to be included. The last day of the period so com~
puted is to be included, unless it is a Sunday or
& legal holiday, in which event the period runs
untll the end of the next day which is neither a
- Sunday nor a holiday. Vhen the period of time
prescribed or allowed is less than seven (7) days,
intermediate Sundays and holidays shsll be ex-
cluded in the computation., A half holiday shall
be consldered a2s other days and not as a holiday."

By virtue of the section quoted, when the twentieth day after the
posting of an application falls upon either a legal holiday or upon
a Sunday, the twenty day period shall not run until the end of the
next day which is neither a Sunday nor a holiday.

Yours very truly,

DAVID WINE
Asslstant to the

Attorney General
DWs M
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